Gurl and guy captured picture nowadays

hehehe.. topic best ni.. aku ske bagi org panas.. orite.. this is the best part..
aku bagi satu nama untuk benda ni “stere0type”.. now, if korang perati bebetul (termasuk aku skali, hehhe), almost 99% gurls & guys captured picture mesti kepala nak senget.. hahahha.. tak bleh ke ambik gambar muke depan je.. start esok aku nak capture picture aku every posisi.. yeah.. this is the validity of faces.. :D (myspace / friendster and all others networking site)

apsal la aku bukak topic ni.. macam la aku hensem sangat.. biar tak hensem, janji tak hipokrit.. ahhahaha..

tapi seriusly, korang perati & amati baik2 setiap profile n picture.. mesti kepala nak senget.. bile aku view fwen list aku.. aku tengok 1 page semua kepala senget.. klaka giler.. macam ada org blakang shout “sengetkan kepala n say chissssssssss” hahahahhahahhahaha.. dun believe it? try view ur fwenlist.. GOT CHA!!!!

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. pilie
    Aug 04, 2008 @ 12:28:37

    cop cop cop…
    ade btol gk perumpamaan ni…
    tp ade missing something la…
    mulut mereka biasenye akn dimuncungkan…
    termasuk owner site ni…
    die pn lebey kurg jer…
    wakakakakaakakaka….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: