Pink Bustard!!

Dengan segala hormat nye aku format hp aku pasal hang gile.. then cam biasa la setting all everything back like usual.. nak dijadikan cerita, hp aku abis battery then terOFF la kan.. kan kan.. pastu malam tu aku charge then esok aku on je hp.. “invalid phone lock” bastarddddddddd… menggelabah aku taruk semua pin aku.. tak bleh gak.. so, 2 hari aku tak on hp.. ari ni aku gi hantar kedai nak format.. coz N73 tak leh nak format after off.. ada la kawan aku ajar tekan call button + 3 + * kononnye.. tak jadi la weiii.. pastuuuu, aku gi hantar format.. aku mintak phone spare.. die bagi aku sony ericsson flip kaler pink.. sumpah bile org call aku tak angkat.. malu gile.. bile kat umah baru aku angkat.. hahahahhaa.. gile la pink…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: