Anger Sadness

the year 2008 is really my bad luck year.. tak tau la nape idup aku sesial ni dari awal lagi.. bile tengok org lain appy. rasa gak.. nape aku tak leh appy cam dorang.. even aku ngan member2 aku.. aku try appy kan dorg.. gelak, enjoy, bawak dorg jenjalan.. huhuhuhu.. hati sendri? i just lost org yang paling aku sayang seumur idup aku.. sumpah lillah aku tak pernah rasa rindu yang kuat camni.. tapi.. tah la.. dari dulu aku asik mengalah.. demi kebahagiaan dorg gak.. coz my mission is nak tengok dorg appy.. if be wit someone else leh wat dorg appy, tak salah aku berkorban.. biar sakit, perit sme.. aku sanggup untuk tengok dorg senyum.. walau pun dari jauh.. cukup wat aku appy tengok dorg senyum walaupun dorg ngan org lain.. pathetic sungguh.. aku pun tak mintak sme ni jadi.. aku just wat yang terbaik still tak cukup n tak complete.. bile pikir balik, masa awal2 kenal sme okay je.. appy je.. ahaahahha.. best sangat… aku benci gado.. skali start gado, sampai bile2 pun mesti nak gado.. aiyak.. that y everytime kalau nak start gado aku mesti gelak or wat lawak bodo aku pasal tamo bagi gado.. alihkan perhatian la konon. ahhahaa.. well, this year mean alots to me… alots…. walaupun aku penah bahgia kejab.. jadi la buat memory bile aku sorg2, tringat balik then gelak sorg2.. hahaha.. cam org gile.. rindu sangat kat die.. macam aku rindu arwah ayah aku.. nak ditengok tak leh, nak bercakap takleh, nak dipegang lagi la tak leh.. like missing someone that doest exist.. aku stress sangat dalam 3 minggu ni.. sorry kat raymie n bob.. aku appreciate sangat ape korang wat kat aku.. korang try macam2 untuk wat aku senyum balik.. tapi aku bebetul2 takde mood coz korang pun tau kan aku sayang die camne.. time kasih kawan.. korang la kawan aku sampai mati.. “Macam ni la kawan” bob aku tau ko akan cakap benda ni.. hahahaha..

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. ur SWEETheart
    May 01, 2009 @ 13:57:34

    :( crita yang paling bagi sy sakit jantung laa…aper2 pun, hopefully that you will luv me..more than you luv her before.. Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: