My Life Turn Down Side Up

Huarghh… rezki ku membuak2 sejak akhir2 ni.. maybe it time to pay my hard working all these while.. aku dapat 1 call dari bisnes partner aku (1 of my company) suh aku buat designs packaging / label / advertising.. aku pun buat la benda tu tak sampai 15 minit.. ingat nak tolong member2 je.. tak sangka die suh aku kuarkan invoice RM4k.. wahahaha.. i made a gud money nowadays.. aku akan upload design aku later.. tak sempat nak convert to jpg.. biasa la.. bz ngan keje 24/7.. even aku bz ke, keje cam org gile or do every single thing.. hati aku tetap merindui seseorang yang aku anggap mummy pada baby aku.. huhuhu.. rindu giler.. tatau nak cakap camne.. tapi takleh wat pape.. she wasnt there.. i cant even reach her.. aduhh.. dont ask me why.. by the way, last saturday.. aku gi dye rambut aku.. pergh.. ada amoi tanya soalan best kat aku.. “are you Japanese?” kembang sat la.. sib baik tak koyak boxer aku.. kalau tak mesti kena beli time tu gak.. ahakz.. aku suke hairstylish aku.. thank you wayne.. ari ahad aku gi the curve.. cam biasa la cuti2 aku mesti hang out sane.. memandang kan kl ni suck giler.. gi kl tengok budak shuffle berselerak.. baru nak up.. biasa la tu.. so, better aku gi tempat yang tak kerawit cam kl ni.. dengan rakusnye aku, bob n raymie makan MEGA BIG MAC.. muahahhaha.. besar gile.. tak muat mulut aku… hahahahah.. tapi berjaya dihabiskan.. that all for now.. aku akan upload design n gambar2 masa makan burger bodo tu soon or sooner.. huar huar huar..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: