Design: Jaja Photo Editing

Here I want to show my latest photo editing that they called “Pop-Art” I guess. My friend Jaja asked me to edit her picture and since I got no idea what type of touch I want to use, I came out with “Pop-Art” idea.

This is her picture before editing.

Design: Jaja Photo Editing

This is her picture after editing.

Design: Jaja Photo Editing

Advertisements

15 Comments (+add yours?)

  1. Trackback: » Design: Jaja Photo Editing
  2. copy/paste
    Oct 30, 2008 @ 11:38:42

    i like the lighting before u edit it.
    really goes well with the after effect

  3. Ripsta
    Oct 30, 2008 @ 11:49:52

    huhuhu..
    after the editing, i tried to bring the portrait concept.. but i dunno whether people judge it with diff perceptive.. aiyak

  4. copy/paste
    Oct 31, 2008 @ 12:05:42

    tak kesah la ape pun…
    still a nice piece of work..^^

  5. sarimaya
    Nov 04, 2008 @ 16:38:18

    bro, try buat potret close up guna pop art ni. mesti cun.

  6. sarimaya
    Nov 04, 2008 @ 19:52:03

    aku pun bukan tau sangat pasal pop art ni. hahaha. apa yang cuba aku suggest. muka model tu biar nampak full face pastu kau adapt ler pop art kat layer dia. nanti kalau aku ada jumpa contoh aku forward kat kau.

  7. iema
    Nov 04, 2008 @ 20:31:34

    this is not pop art

    try refer to andy warhol artworks~

  8. sarimaya
    Nov 05, 2008 @ 02:51:19

    actually iema, we also donno what to call this type of editing. hehehe. perhaps after this we shall call it as andy warhol artwork lor. :P

  9. sarimaya
    Nov 05, 2008 @ 02:52:27

    ops. i get what u mean iema, pop art is something like what andy warhol did rite? correct me if i’m wrong

  10. Ripsta
    Nov 05, 2008 @ 09:55:12

    okay okay.. i guess i should call this design “Photo Manipulation”

    sarimaya: i will post that u call closed up potret.. heheh

  11. TPK
    Nov 06, 2008 @ 13:51:48

    Dem, ini yg jealous gila ni… Bro, awek lawa2 smua u sapu ek?

  12. Ripsta
    Nov 06, 2008 @ 14:48:23

    aku tak sapu la.. cume melayan mereka dengan baik.. :D

  13. adamLUBA
    Nov 11, 2008 @ 09:42:49

    Saya terjumpa link ini di blog princez, cantik bro tapi rasanya ini bukan ‘pop art’ tapi nampak lebih kepada ‘grunge’ sebab kalau tak silap saya, pop art menggunakan mood yang terang dan grunge art adalah sebaliknya. kalau tak silap saya laa – sila betulkan saya kalau saya salah ;p

  14. Ripsta
    Nov 11, 2008 @ 13:41:55

    sorry bro.. sebenarnye aku pun tatau nak letak nama apa.. n i juz found out they called it Photo Enhanced / Mixing Media / Photo Manipulation..

    haish.. my bad.. malas nak edit post ni balik.. so biarkan je la.. thank for concern yer.. :D

  15. adamLUBA
    Nov 11, 2008 @ 17:38:21

    eh eh..dah bunyi cam aku marah kt ko sebab salah laa plak..adeh2! tak tak..aku xmarah pun! adeh! apa2 pun..ko nyer kerja cool..best best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: