Bukan nak cakap ape la kan

pagi tadi aku masuk opis, punye la bz. masuk opis trus meeting sampai kul 3 petang.. makan lunch pun petang gak.. cilakak pak arab.. dah siap project kau, aku habis kan duit kau dalam quoation aku.. ahhaha..

tapi yang aku nak cerita lain plak, lepas dah settle makan lunch kul 4 (saje tekankan kul 4) tadi. aku pun gatal nak tengok website aku ni sape yang view. ternyata aku terkejut gile tadi lepas tengok cacing yang aku tanam dalam website sendri pasal nak jadikan spy sape yang masuk dalam page aku, cacing tu bagi report yang memberangsangkan..

statistic

tak paham? biar aku explain.. unique visitor mewakili setiap computer user. new visitor adalah computer yang 1st time masuk dalam website aku. yang lain aku malas nak explain. paham paham sendri ye.. yang terkejut tu, average yang masuk page aku tiap2 ari 300 org berlainan. pergh, teruja jab la.. ingat kan buat blog ni untuk tatapan sendri n kawan2 yang rapat je. ye la kan.. blog aku ni aku bajet diari aku sendri, mane tau nanti anak aku dah besar die tengok diari bapak dorang sungguh cool dengan cerita mengarut tahap pecah perut.. ehhehe bangga dorang dapat bapak cam aku.. ahahha.. sile tensok statictic lagi satu aku nak tujuk ni, dari merata location yang view page aku..

statistic-location

teruja kan.. ada gak org denmark nak baca bahse melayu.. aku tulis blog ajar cara cakap melayu la plak.. ahhahah.. well, ini menunjukkan betapa mesra alamnye blog aku.. muahahaa.. jangan jeles ye.. wah, baru prasan 154 org dari jepun tengok blog aku..

p/s: sebenarnye takde pape nak blagak pun.. saje je.. tatau nak tulis pe dah.. ahakz..

Advertisements

6 Comments (+add yours?)

  1. stef
    Feb 25, 2009 @ 18:59:00

    cis! syok la tu :p

    btw, nice application eh…nak gak! :p

  2. Ripsta
    Feb 26, 2009 @ 10:00:19

    i dunno blogspot allow ke tak..
    tapi just register 1st la then deploy at ur page..

    http://www.w3counter.com/

    enjoy ur view.. heheh

  3. Kunci
    Feb 26, 2009 @ 10:56:38

    my blog pon ramai org bangse plek2 view…tapi by searching “lolita” ngahahhaah

    dengggg

  4. copy/paste
    Feb 28, 2009 @ 02:50:21

    lol mexico~
    tataw plak ader apps cam ni~..huhu~…*curik*

    ayakaramba!!

  5. Ripsta
    Mar 02, 2009 @ 15:07:21

    hahaha.. curik ye..
    tu la.. aku ni post benda2 yang berguna je yang bleh aku share..
    ada banyak lagi aku nak share.. tapi slow2 aku bagi tau nanti.. :P

  6. alma
    Apr 08, 2009 @ 11:49:09

    uh suke laaa tuh ;p

    chaittt~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: