I'm one of the Uchiha clan

Selama ini aku seorang lelaki biasa, aku tidak rasa apa-apa kelainan yang berlaku pada diri aku. sehinggalah pada suatu hari, aku mendapati perubahan yang ketara pada diri aku. aku mimpi ke? tapi kenapa rasa lain macam ni. bila keluar dari rumah, semua orang pandang. yang paling aku pelik, aku makan dengan member aku. ada budak kecik makan depan meja aku, die pandang aku terus menangis.

wah, ini satu kejutan besar, tidak kusangka aku ada power. kawan aku cakap, aku ada power Sharingan. itu power Uchiha clan, dalam cerita naruto tu, yang mata sasuke warna merah ada 3 api kat tengah2 tu. gila lah.

korang tak caya?

korang tak takut ngan power aku?

siyes ni?

jangan terkejut lak!!

okay.. sebenarnya, aku ni salah sorang Uchiha Clan.. adik bradik sasuke..

tak caya tengok ni..

21032009063

21032009062

caya dah sekarang? tu la, aku cakap korang taknak percaya, aku ni hero sebenarnye.. tapi kalau ada hero, tentu ada orang jahat? sape orang jahat itu? yaaa, aku dah jumpe musuh aku.. die sangat jahat, die berpakat dengan ayah die nak jatuhkan aku. dulu aku pernah kalahkan die, pastu die melarikan diri. dah lama aku cari die pasal nak settlekan persengketaan yang dah lama terpendam (ayat macam haram). aku dengar sekarang die dah ada power baru, die dah belajar jutsu penguin. yang lagi sedih, aku dengar die silap step, die trus bertukar jadi orang penguin, tapi power die tetap kuat. aku agak takut sebenarnya.

ada orang dapat tangkap gambar musuh aku dan cube bagi kat aku gambar terbaru die. sebelum tengok aku rasa takut gak, cuak cuak je nak tengok gambar musuh aku. mane tau die jadi rasaksa penguin ke. lepas aku tengok, aku gelak guling2. tak takut langsung, kalau macam ni, aku bagi jutsu aku je pastu aku tangkap letak kat funfair or kat sarkas ke. ahhahahha

l_be3c2f8564c342bdb98b54fa83999293

hahahhaha, tak takut kan, macam haram aku gelak lagi ada la. yang tak tahan tu pakai shade n selipar pink. celanat sungguh la die ni. ops, kecian die, die tak salah, ayah die yang celanat buat anak die camtu. nak nangis aku gelak dari tadi.

p/s: cite diatas hanya rekaan je nak sedapkan cerita.. ahhaha.. thank kat Hasweeta pasal hadiahkan lens tu kat aku, dari jepun tu ouls.. jangan jeles ye..

lepas aku dapat lens tu, aku trus buat aksi2 yang melampau. lihat la dunia, betapa powernye n kretivenye aku bile dapat satu2 benda yang aku suke.. ahahhahaha

1328062

132728-copy

Advertisements

18 Comments (+add yours?)

  1. stef
    Mar 25, 2009 @ 16:11:37

    wadehhh…. nak show off la ni..hahahah…
    anyway nice lens eh! :P

  2. Ripsta
    Mar 25, 2009 @ 16:15:26

    yeah….
    show off la..
    pasal kamu semua takde ini lens..
    ahhaha.. this friday i pakai okay?
    heheheeh

  3. stef
    Mar 25, 2009 @ 16:22:07

    huh!! mengada2 la ko XP

  4. Ripsta
    Mar 25, 2009 @ 16:24:06

    gempak tu..
    taknak tengok ke..
    tapi i takut budak kecik nangis agi tengok i..
    hahahah

  5. stef
    Mar 25, 2009 @ 16:32:33

    nanti aku stay away frm ko..taknak tggung later if mak org dtg serang ko..hahahhaha…

  6. Ripsta
    Mar 25, 2009 @ 16:39:04

    if they parent attack me..
    i gune la my power..
    pastu suruh that penguin attack them back..
    ahhahah

  7. farha
    Mar 25, 2009 @ 17:25:46

    merepek sungguh ini org
    berjaya membuatkan org gelak berdekah-dekah
    xD

  8. Ripsta
    Mar 25, 2009 @ 17:34:13

    hahahha..
    sorang lagi tertipu..
    tapi atleast i berjaya bagi org gelak kan.. hehehe

    p/s: itu lens real tau.. :P

  9. Autumn
    Mar 25, 2009 @ 19:11:20

    arghh! * RUN*
    abang rips looks so scary =/

  10. momo
    Mar 25, 2009 @ 19:39:22

    hermm… ko ni sakit ke?
    lame x jumpe cani jd ko ye… hehehe…

    tapi..lawak beb.. lawak..
    saket perot aku gelak…

  11. :)
    Mar 26, 2009 @ 21:03:03

    tis is funny.ahahaha*cramp perot*

  12. Kunci
    Mar 27, 2009 @ 01:41:36

    hahaha adeh deh

    sian penguin tu.nampak cam tersiksa je luls

  13. Ripsta
    Mar 27, 2009 @ 11:44:24

    auntum: abang ripsta look greet la.. sexy tak my eyes.. hehe

    momo: ko yang lame ilang cakap aku lak.. aku mmg sewel dari dulu pun.. ahhaha.. psal tu ko kawan ngan aku.. haha

    laina: my loyal reader.. wee.. thank :D

    kunci: penguin tu my enemies la.. ahah

  14. dewid'
    Mar 30, 2009 @ 21:47:45

    hahaah comel kan penguin pink..wkhakhakakha berdekah gile..
    gile kejam bapak dia.
    xde keje agaknye.pakai kan shade lak tu..huhu

  15. anot
    Mar 31, 2009 @ 10:38:34

    adakah engkau?
    hahaha

  16. copy/paste
    Apr 02, 2009 @ 11:02:41

    gambar last tuh tak bole belah!!!…
    *lolsohard!!!*

  17. Tomatokiddo
    Apr 27, 2009 @ 12:16:42

    weih bro pinjam lens….

  18. name ko
    Feb 05, 2010 @ 18:21:35

    ko ni tipu kan mata ko gunaa adesarenye aku dah lupa macam mana la.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: