Aku ada power baru (18SG)

Aku pun tak tahu mana aku dapat power baru ni, minggu lepas aku jadi suku kaum sasuke. tiba-tiba aku dapat power super saiya pulak. aku pun confuse family aku ni keturunan mane, ayah aku kaum saiya ke mak aku yang kaum saiya, tapi salah sorang mesti kaum saiya dan kaum uchiha (puak sasuke) pasal aku ada kedua-dua power dua puak. bayangkan, dah la ada power super saiya, pastu power ngan weapon lagi. waahh..

hehehe, mesti korang tak caya lagi kan cerita aku ni. betul aku cakap, percayalah. aku dah boring nak cakap benda yang sama, tapi korang tetap tak percaya gak. nape la susah sangat aku nak bagi korang caya. hah, aku tau. mesti korang ni berkomplot dengan musuh aku, si penguin pink. cis.

takpe, oleh kerana korang tak caya kat aku, aku tunjuk kan power aku kat korang masa aku gi casting untuk poster super saiya aritu, tapi aku tak dipilih pasal aku melayu, padahal aku betul2 org saiya ni. dorang ni racist betul.. heheheh.. tengok la betul2 ye..

Super Saiya Poster

oleh kerana aku ada power baru, mesti la aku ada musuh baru. ni lagi teruk dari penguin pink aritu (untuk pengetahun korang, penguin pink dah insaf, die dah jadi manusia balik, syukur). kali ni musuh aku ni menyamar seorang polis, fuh fuh. dasyat tu.. skali die hempuk aku pakai kayu die, mesti bengkak kepala aku. tapi aku tak heran, pasal aku lagi power dari die. meh aku tunjuk dulu power aku kat korang yang dipaparazi oleh rakan sekerja aku masa aku hilang kesedaran.

power bukan? < — ayat bezita.. ahhahah.. okay, aku dapat info baru.. musuh aku ni psyco skit. aku nak tunjuk gambar, takut korang jijik plak. tapi lantak la. nasib korang la, aku tengok korang mesti tengok gak (hahaha, niat jahat).

AMARAN: pada sesiapa yang lemah semangat, dinasihatkan jangan tengok. amaran keras.

ORANG GILA

ORANG GILA

ORANG GILA

p/s: hahahahaha, aku dah cakap sape yang lemah semangat jangan tengok, degil. ni la musuh aku paling psyco skali. aku pun takut siot. eee geli geli.. yek yek.. tamo lawan.. kau jijik. kau menang.. ahhahah

Advertisements

10 Comments (+add yours?)

  1. :)
    Apr 03, 2009 @ 19:43:58

    benci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    waaa*confuse nak nangis ke gelak*
    well my bad juga.
    walopun suda warned 18sg*i am forever 16*
    aku benci inspector sahab itu.

  2. dewid'
    Apr 04, 2009 @ 01:32:03

    waakhakhak…tul la rip.bagi dia menang je.x ya la layan.x sampai ati kang u lak yg kalah di sebabkan kesaikoan dia..muahaha..=p
    btw….youtube tu u ke..oh.sangat teruja..hahahahaha…
    teruja melihat encik ripsta pakai sua slack.nasib bek belakang ada sua kalau cam polis tu gak..hahah juling mate di buatnye..wkahkahkahka…=p

  3. copy/paste
    Apr 04, 2009 @ 12:32:52

    ala sailormoon gitu~
    ^^

  4. stef
    Apr 04, 2009 @ 19:39:46

    wahhh….tu martial art yg ko mentioned ari tu eh??? ceh wahhh blh show off la ni gik..hehehe…nice!

    btw, mana ko jmpa pakcik sexy tu??? hahahhaha..

  5. iamBELLE
    Apr 05, 2009 @ 01:35:19

    hihihi very cute vid. hahaha hero baja hitamkah???

    ;p

    gambar itu sgt KEJI ok. yikes! xD

  6. crax
    Apr 06, 2009 @ 09:44:35

    OMG! die pakai pampers ke??!

  7. ur SWEETheart
    Apr 06, 2009 @ 10:19:05

    Teruja tgok video clip tu..TAPI lagi teruja tgok inspector tu..waa..sexy gamat !! batal air sembayang aku :p

  8. Ripsta
    Apr 06, 2009 @ 10:37:15

    laina: hhahah.. both can.. tu la.. dah warning awl2 degil.. :P

    dewi: tu la, saiko gile.. geli geleman tengok.. yek yek.. die menang.. ahhaha

    copy/paste: jadah ko sailormoon.. hahah

    stef: yurp yurp, the bo martial art.. now in process learning.. yearh yearh..

    bell: saya super uchiha saiya la.. :P keji kan.. sape suh tengok.. org dah warning awl2.. :P

    crax: yurp, pampers yang berTAIK.. yerkkk

    sweetie: hahaha.. teruja erk.. gud gud.. nanti sy buat lagi aksi2 ganas.. :P

  9. ZARA 札拉 [사랑해~]
    Apr 07, 2009 @ 02:17:43

    OMG!

    gambar itu!

    perempuan mengandung sila jangan tengok..hahahaha!

  10. alma
    Apr 08, 2009 @ 11:45:14

    hak hak hak!!!

    Vid = No commt

    Musuh u tuh = Hot + Sexy + Spicy ~ nk sign!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: