Facial Make Cancer

Zaman sekarang jangan kata perempuan sahaja yang tahu Facial, kaum Adam juga tidak ketinggalan untuk menjaga penampilan. Tidak salah untuk kita menjaga muka, tetapi jangan salah pilih produk. Cuba masuk Watson atau mana-mana kedai yang jual produk Facial, mesti berlambak-lambak sampai kita tidak pasti mana satu yang bagus yang bersesuaian dengan kulit kita.

Facial Make Cancer
Mari berFacial beramai-ramai. yah yah yah.

Tidak ramai yang tahu, banyak produk-produk ternama yang kononnya ada saintist yang menjalankan uji kaji atas bahan-bahan dalam sesuatu produk. Saya bukanlah pakar sangat pun, saya bukan nak menjatuhkan atau menutup pintu rezeki sesiapa. Tapi kita sebagai pengguna, berhak menentukan mana satu pilihan terbaik.

Saya tidak pasti info gambar diatas adalah sahih atau tidak. Saya nasihatkan, lebih baik ambil langkah berjaga-jaga sebelum terkena. Bayangkan, kita pakaikan produk pada baby kita? Kalau tiba-tiba baby kena cancer kulit? waaaa.. tidak, saya suka baby, janganlah….

Baby Face
“Tak cantik? nanti aku pakai bedak banyak-banyak baru kau tauuuu”

Anyway, saya telah pasang plug-in untuk blogger-blogger setia saya. Anda ke? owh.. Kalau kamu perasan, sebelah kiri bawah blog saya ada widget google connect friends. Sila la click “Join this site”, jangan segan, ala, click je, saya tak marah. ehhehe..

Advertisements

5 Comments (+add yours?)

  1. ur SWEETheart
    Apr 16, 2009 @ 17:20:13

    nasib baik sy mmg dah natural beauty..x yah nak pakai2 produk yang ntah ape2 ntah.. hehehe..kurniaan Allah..hanya jaga sebaik mgkin..

  2. ZARA 札拉 [사랑해~]
    Apr 16, 2009 @ 21:59:38

    hehehehe~

    jangan bang…jangan make-up saya merata2~

    hahaha~

    aku guna Aiken…senang..

    haha~

  3. rhasta
    Apr 17, 2009 @ 04:41:16

    betul ye tak marah?

    masak cuman aku lelaki di blog kamu ini?

    oh ya, sewaktu-waktu, kapan-kapan punya waktu, main ke semarang yaw bro? jalan-jalan….

  4. copy/paste
    Apr 18, 2009 @ 13:13:15

    tringat cter nip/tuck smalam..
    facial cream minah tu create pakai..ehem…sperm..
    full wif protein lol~

    geli wei.

  5. farha
    Apr 19, 2009 @ 01:40:58

    changing to
    http://becauseiamhypocrite.blogspot.com/

    pakai bedak johnson&johnson saje
    :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: