I Just Shaved Her Pussy

Aku tersangatlah sengal semenjak dua menjak ni pasal dapat projek bertalu-talu (Alhamdulillah). Otak aku dah tak leh berpikir dengan waras. tidakkk..

shaven-pussy
“Ape pandang-pandang? Ada hutang?”

Sekarang aku tengah focus pada projek web design untuk www.sebagus.com & www.syazsy.com. Tiba-tiba kena study pasal Travel & photography website. Takpe, pengalaman untuk aku gak.

Korang rindu kat “pengarutan” aku ye (eeee, tak malu puji diri). Takpe, malam ni aku karang baik punya untuk korang, aku ada cerita nak kongsi dengan korang. ngeh ngeh ngeh.. “Ape pandang-pandang? Ada hutang?”

Advertisements

13 Comments (+add yours?)

  1. Sha
    Apr 22, 2009 @ 17:46:58

    boddo sial.. meh i nak carik tuan kucing nih..
    biar i gi cukur die plak!! hahahahha..

  2. shee
    Apr 22, 2009 @ 18:23:56

    hahahahah gambar kucing tabole blah. yea rezeki u :)

  3. ZARA 札拉 [사랑해~]
    Apr 22, 2009 @ 20:35:05

    Oit!!!

    apahal kamu dear?

    OMG!

  4. Ronna
    Apr 23, 2009 @ 06:13:04

    People should read this.

  5. stef
    Apr 23, 2009 @ 19:01:53

    cis!! tak senonoh tol..ingat pa plak when i read d title

  6. dewid'
    Apr 24, 2009 @ 10:46:40

    wakhakahk u! ape ni..
    ni sengal tahap gaban ni..
    hahaha..sian u.sabar ye u..
    jangan la sengal camni skali rupenye..
    cacat da i tgk pic tu..ahahha

  7. Knowlee
    Apr 24, 2009 @ 15:51:20

    Biar betoi!!

  8. Kunci
    Apr 24, 2009 @ 16:56:08

    “Ape pandang-pandang? Ada hutang?”

    translation in kelate

    “tengok2 gapo?nok gocoh?”

    hahahhahaha

  9. copy/paste
    Apr 27, 2009 @ 22:32:36

    bajet ape kebende ntah tadi…
    tahniah kerana menipu saya.

    :(

  10. crax
    Apr 29, 2009 @ 10:57:18

    woi! ape ko buat kat pussy tuh?!!

  11. ur SWEETheart
    Apr 29, 2009 @ 13:27:23

    hehe..cute gle kan pussy tu..kalau SUGAR saya tgok, for sure lari x cukup tanah..gan langit2 skali dia guna tuk larikan diri..TAK RELAAAAA…!! (dia kata dlm bahasa kucing)

  12. ur SWEETheart
    Apr 29, 2009 @ 13:28:45

    Ape pun..wat elok2 website tu yee.. (ada gak selit nama sebagus tuu..hehe) dah lama sy tunggu ni, dateline die bila ek?? x der ke sy kasi ?? :p

  13. fara
    Jun 23, 2009 @ 00:15:59

    hahahahaa..

    comelnyeee kucing tuh ape da jd dgn bulu2 dkt badan ??

    alalalalala siannn

    ;) togel yee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: