Pity Them

Just watch..

Around the world,
25,000 people Die Of Hunger..

EVERYDAY..

Advertisements

7 Comments (+add yours?)

  1. ur SWEETheart
    Apr 22, 2009 @ 13:38:16

    dah laa ari ni sy sedih2..lagi tgok vdeo ni lagi sedih..waaaa.!! x mau dah bazir2 mamam tu..baik x mamam lgsung dari nak buang kann.. moga2 kita tidak didalam golongan yang membazir..amin

  2. Zara
    Apr 22, 2009 @ 14:28:22

    uh…

    -_-”

    pembaziran disitu~

    aduhai!!

    aku mahu menangis!!!

  3. Zara
    Apr 22, 2009 @ 14:37:22

    mataku bengkak ni..sebab terharu dan tersentuh gila2 tengok vid itu…sapa yg tak habiskan makanan pasni..membazir..harus disembelih2~*kejam*

  4. Zara
    Apr 22, 2009 @ 15:00:20

    betul tu…

    sangat sedihlah~

    kalau tengok kat cafe pun sama, bebudak ni makan, left over tu buleh makan untuk 2 mulut lagi..makan sikit tinggal. Certain Malaysians (for eg) rasa mewah sangat2. Rasa mewah sampai kalau nak membazir makanan tu tak kisah. Gila!

    Sikap gila macam tu!
    Betul tu..rasa nak tolong dorang..bagi makanan yang berkhasiat pun jadilah..dari makan makanan yang left over.

    1. u amik dari tong sampah.
    2. u amik malam.
    3. tiba kawasan rumah pagi.
    4. semua orang berebut2.
    5. makan dgn family lagi…

    aduhai….

  5. ;)
    Apr 23, 2009 @ 11:28:41

    waaa i duno tis is realy hapen at our place til i watch urs.*mata berair*

  6. Tomatokiddo
    Apr 27, 2009 @ 12:13:17

    sedey giler siut video nie..isk nangis ni…caya ar bro.. wa salute lar same lu…(continues nangis)

  7. copy/paste
    Apr 27, 2009 @ 22:27:23

    walaupun video tu ku tak dapat play tapi tumpang nangis gak.
    aku tahu mesti sedey nye…:(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: