Bertudung, Baju Entah Kemana

Aku pun tidak tahu sejak bila blog aku jadi blog pervert ni, eh eh, title saja pervert, isi tidak pervert langsung. Kamu semua yang pervert, pikir benda lain sebelum tengok bendanya. heheh (mintak maaf). Aku kan “keretip”, suka pikir luar-kotak, in-real-life, aku memang macam ni, lain cakap lain buat. ehhehe

Saksikanlah “Bertudung, Baju Entah Kemana”

tudung_01

tudung_02

tudung_03

tudung_04

tudung_05

Well, kenapa lately aku suka post gambar kucing (bukan dari dulu ke?). Aku memang suka kucing pun, tapi tak boleh bela kucing. Mak cakap aku “tangan panas”, ape benda tu? Bila aku bela kucing je, mesti ada yang matilah, yang larilah, yang pura-pura matilah (aik). So, untuk tidak matikan kucing-kucing yang comel itu, aku pun tak belalah dorang (clap clap).

Update of my work(s):

Web Design & Developing:
1. www.sebagus.com
2. www.syazsy.com
3. www.oreatechnologies.com
4. www.aimax.net

Logo Design:
1. Dato’ Seri Mohd Najib – “Malaysia Ku, Negara Ku, Satu Malaysia”

Product:
1. Roselle (Cordial Drink)
2. Adore (SHampoo)
3. Freshie (Engine Oil, Lubrication)

Software Developing & Design:
1. Crypto (Certificate Authority Engine)

Montage:
1. TV3 : Logo Montage

Advertisements

9 Comments (+add yours?)

  1. dewid'
    Apr 24, 2009 @ 12:38:29

    u da kronik da ni u..hahahah

  2. zara
    Apr 24, 2009 @ 12:50:48

    Ripsta dearie!!

    hahaha~

    ni kalau kat blog aku nih, mau kamu dah dapat surat layang cam yg aku dapat beb~tajuk harus membuatkan tangan laju je nak tekan kat tajuk2 kan?

    hahahaha~

    aku suka kucing, tapi setakat suka..aku geli bila dia meleset2..sangat cuak aku..huhuhu~

  3. ina
    Apr 24, 2009 @ 12:51:10

    hehehe tomey gile kucin..pakai tudung, tapi tak berbaju ek..? hehehe..those white and yellow cat serupa mcm kucing i..hehehe

  4. Knowlee
    Apr 24, 2009 @ 15:49:30

    ahaha…comey nyeeeee…

  5. farha
    Apr 24, 2009 @ 19:25:25

    i takut ngan kucing sbb pnah kena cakar ngan kucing masa i kecik2 dulu
    sampai sekarang x berani pegang
    :P

  6. Liya
    Apr 25, 2009 @ 02:38:00

    comey giler~!
    kehkeh tajuk tu memang bunyi agak pervert.. ;-P

    bile tgk gmbr geram je..
    meleleh air liur…haha
    rasa nk peluk je kucen2 tuh..
    huhuhu~

  7. ur SWEETheart
    Apr 27, 2009 @ 11:47:16

    semua2 tu mmg sesuai sgt gan ‘tudung’ masing2 kann.. masing2 dpt membawa karektor masing2..hehe..nak buat juga laa kat my cat : SUGAR..mesti dia cute sgt :p

  8. ayong
    Apr 27, 2009 @ 12:10:32

    hey2 nk kucing2 nih..
    carikan utk ayong leh?

  9. copy/paste
    Apr 27, 2009 @ 22:33:45

    kebetulan aku pun ader anak kucing..
    …yang jantinanya tidak dikenal pasti..hmmm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: